Open Site Navigation

Om oss

VÅR VISJON

Vi samler hele kundereisen i ett enkelt system. 

Enkelt –Effektivt –Kontroll –Kostnadsbesparende -AIFlow 

Historikk

Menneskene bak Salire har lang og bred internasjonal erfaring innenfor teknologi og salg i tillegg til etablering og utvikling av bedrifter. Vår samlede kunnskap og erfaringer ble satt sammen og ut av dette kom ideen om å samle alle deler av kundereisen – i ett enkelt system.  

 

AIFlow skal være brukervennlig og oversiktlig for den alminnelige brukeren, samtidig som det skulle gi god kontroll over alle aspekter av kundehåndteringen. I oktober 2019 ble Salire grunnlagt med AIFlow som hovedprodukt og har siden oppstarten signert avtale med flere hundre norske små og mellomstore bedrifter.   

Våre metoder

Vi mener at det brukes unødvendig mye tid og ressurser på å bruke ulike systemer gjennom kundereisen. Flere bedrifter har behov for å arbeide mer metodisk og systematisk for å kunne øke kvaliteten og resultatene. Da blir reisen fra et prospect til en betalende kunde enklere og mer effektiv.  
 

Våre metoder og prosesser er digitalisert og automatisert, blitt utviklet over mange års erfaring, er velprøvd og har en dokumentert svært god effekt for bedrifter som ønsker å øke salget eller å sikre markedsandeler! 

Gründervirksomhet

Å starte en gründervirksomhet er alltid en utfordring. Til tross for dette ønsket vi i Salire å fokusere og sette krav til høy vekst. Så langt har vi lykkes med vår strategi og har til nå ikke tatt inn annen kapital enn fra gründerne, Innovasjon Norge og Forskningsrådet. I neste fase vil vi ekspandere til andre nordiske markeder, og til dette vil vi ha behov for ekstern kapital.